Politika kvalitete i zaštite okoliša

Od nastanka tvrtke, OPTIPLAST je ovisila od kvalitete svojih proizvoda i potreba kupaca. Stalnom modernizacijom tehnologije uspjeli smo biti konkurentni i danas uspješno prodajemo svoje proizvode kupcima iz Europe i drugih kontinenata.

Koristimo najkvalitenije sirovine uz vlastiti regenerat koji proizvodimo za vlastite potrebe. Kapacitetom u regeneraciji otpadne plastike čuvamo okoliš i prirodne resurse. Najmodernija tehnologija u regeneraciji otpadne plastike je uspostavljena uz pomoć projekta kojeg je finacirala EU kroz svoje fondove.

Naš sustav kvalitete i zaštite okoliša je izgrađen po svim zahtjevima normi ISO9001 i 14001 uz poštivanje zakonskih zahtjeva, zahtjeva svih zainteresiranih strana te ga kontinuirano poboljšavamo. Zadovoljstvo kupaca je uvijek bio dobar pokazatelj čemu trebamo težiti, ali tako i svaki njihov prigovor i reklamacija.

Uprava vodi tvrtku tako da daljnjim razvojem može osigurati poslovnu stabilnost tvrtke. Nakon investicije u nove linije za konfekciju, ekstruziju i reciklažu otpadne plastike danas investiramo u skladišne prostore i proširenje kapaciteta za ekstruziju i konfekciju. Sve je to relizirano uz odobrene i subvencionirane projekte kojima se modernizira upravljanje tvrtkom i povećava broj zaposlenih.

Postoji veliki interes susjeda i lokalne zajednice o potrebi našeg pridržavanja zakonskim i ostalim zahtjeva u našoj proizvodnji. Mi činimo sve da zaštitimo okoliš, uključujući i naše osoblje i susjede uz sve zahtjeve povećanja našeg poslovanja i zadovoljavanja zahtjeva kupaca iz Hrvatske i inozemstva.

Stoga su naši strateški ciljevi:
- svim svojim raspoloživim kapacitetima učiniti OPTIPLAST tvrtku od značaja za tržište zemalja EU
- stalna usklađenost sa zakonskim i ostalim zahtjevima zaštite okoliša i smanjenje negativnih utjecaju na okoliš i prirodne resurse

ODRA, 23.01.2017.
Direktor,
Danijel Drčić

Aktualno

Voditelj održavanja
10.06.2020.
Natječaji za posao

Voditelj smjene
10.06.2020.
Natječaji za posao