Industrijski program

Vreće za razne namjene
Vreće se koriste za pakiranje proizvoda u različitim industrijskim djelatnostima, kao što su drvna industrija, prehrambena i slično. Dostupne u različitim debljinama, dimenzijama i bojama. Industrijske vreće također prilagođavamo zahtjevima kupca (tisak loga, boja po želji itd.).

Folije
Folije imaju široku namjenu te se koriste u raznim industrijama. Nudimo širok asortiman višenamjenskih PE-folija iz primarnog polietilena i vlastitog recikliranog materijala.

Neke od vrsta folije su:

Mesarske folije - koriste se u mesarskoj industriji za pakiranje mesnih proizvoda. Dostupne su od LDPE i HDPE materijala, različitih debljina, obično dolaze u crvenoj boji.

Folije za kaširanje ili laminaciju – Koriste se u papirnoj industriji za lijepljenje na papir, te se tada koristi za pakiranje mesa ili narezanih salama u trgovinama.

Folije za elastomerne izolacijske trake - Koriste se u proizvodnji bitumenskih izolacija. Folija je preforirana i crno neprozirna. Izrađuje se od HDPE materijala.

Pokrivne folije – pokrivne folije proizvodimo u dimenzijama ovisno o namjeni, a mogu služiti za pokrivanje paleta sa gotovom robom, zaštitu predmeta i vozila ili zaštitu prostorija i namještaja.

Stretch folija – folija za omatanje paleta i sl. Radi zaštite od vanjskih utjecaja. Dostupna u više debljina i boja, prema potrebi kupca, namjeni i načinu omatanja (ručno ili strojno).

Građevinska folija - Folije za građevinarstvo imaju vrlo široku primjenu. Izrađena je od recikliranog materijala, odlična je kao izolacija, te za prekrivanje prostora i robe. Primjenjuje se i u poljoprivredi u crnoj boji kako bi pružila zaštitu od rasta korova i insekata i drugo (malch folija). Dostupna u različitim bojama, ovisi o namjeni i potrebama kupca.

Aktualno

Voditelj održavanja
10.06.2020.
Natječaji za posao

Voditelj smjene
10.06.2020.
Natječaji za posao